pensiunea mila 23 saramura sejurPensiunea noastră oferă grupurilor de minim 8 turiști varianta unui sejur de trei nopți în regim all-inclusive, cu transport și excursii incluse, după următorul program:

Ziua 1

  - transport Tulcea - Mila 23 cu preluare din Tulcea după ora 16 cu condiţia să nu se inopteze intrucât noaptea nu se poate naviga cu barca. Transportul până la Mila 23 va cuprinde şi o primă incursiune prin Delta Dunării şi va urma traseul: Tulcea - Canalul Tulcea - Canal 36 -  Gârla Sireasa - Canalul Şontea - Canalul Olguţa - Şontea Noua - Dunărea Veche - Mila 23. În jurul orei 19:00 vă așteptăm cu cina.

 Pentru urmatoarele zile, din multitudinea de posibilităţi, am ales pentru dumneavoastră următoarea variantă:

Ziua 2

- la ora 09:30, după micul dejun, pornim în excursie spre grindul Letea. Drumul la dus durează o oră și jumătate întrucât vom face un mic ocol pentru a vizita schitul Sfântul Atanasie de pe canalul Stipoc. Apoi vom face o plimbare plăcută pe lacurile și canalele din zona de centru a Deltei Dunării și odată ajunși în satul Letea vă punem la dispoziție mijloace auto de tip safari care vă vor transporta spre pădurea Letea. Timp de două ore, însoțiți de un ghid local, veți vizita pădurea, marea de dune, stejarii seculari. După această vizită vom organiza pentru dumneavoastră servirea mesei de prânz într-o gospodărie tradițională din sat sau dacă doriți ne întorcem la pensiunea noastră pentru masă. Cina la ora 19:30. Meniul zilei îl discutăm dimineață.

Ziua 3

  - micul dejun va fi servit între orele 08:00 – 10:30 după care grupul va avea la dispoziție două-trei ore libere pentru o plimbare prin sat, relaxare, pescuit și altele.

  - în jurul orei 12:00 vom pleca în excursie spre orașul Sulina. Drumul durează o oră. Vom începe pe Dunărea Veche până în satul Crișan de unde intrăm pe brațul Sulina și mergem în marș până la orașul Sulina. Ajunși aici puteți vizita câteva din punctele de interes ale orașului: faleza, muzeul farului vechi unde veți afla interesanta poveste a Canalului și orașului Sulina, cel mai cosmopolit port la Marea Neagră la sfârșitul secolului XIX, bisericile vechi etc. Pe faleza orașului veți găsi mai multe localuri unde, dacă doriți, puteți servi masa de prânz. După care, pentru 3-4 ore, se poate merge la plaja de la Marea Neagră. Drumul până la plajă are 2,5 km și se poate parcurge cu microbuze care pleacă la 15 minute, cu taxiul, cu biciclete închiriate sau chiar pe jos. În drum spre plajă doritorii pot opri la vechiul cimitir maritim internațional care este unul din obiectivele turistice ale orașului. În jurul orei 18:00 ne regrupăm la barcă și pornim spre Mila 23 urmând traseul ”prin baltă” pentru a surprinde apusul soarelui.

Ziua 4

 - în ultima zi, după micul dejun, transport retur la Tulcea, nu mai târziu de ora 11, pe traseul: Mila 23 - Dunărea Veche - Canal Şontea – Canal 20 - braţul Sulina - braţul Tulcea - oraş Tulcea.

Preţul este de 1350lei/persoană.

  In acest tarif vă oferim: transportul, excursiile, cazarea în camere  dotate cu aer condiţionat, tv, baie proprie, mesele din program, free bar.

  Micul dejun contine: mezeluri, branzeturi,produse din peste,legume, fructe, oua, lactate, cafea,ceai  etc.

  Dejunul şi cina în general sunt preparate pe bază de peşte gătit în mod tradiţional iar pentru cei care doresc putem servi şi alte produse dacă în prealabil se solicită acest lucru. Nu avem un meniu a la carte dar înaintea meselor vă propunem câteva preparate dintre care dumneavoastră puteţi alege.

  De la bar puteţi servi la orice oră şi în orice cantitate apa minerală, apă plată, bauturi răcoritoare, sucuri naturale, bere cu sau fară alcool, vin alb/roze/roşu, băuturi alcoolice, ceai, cafea etc.

 Pensiunea pune gratuit la dispoziţia turiştilor o mică piscină exterioară, câteva biciclete pentru plimbări, biliard, dartz  şi alte jocuri de cabană.  

 Dacă cineva doreşte putem organiza, contra cost, împreună cu sătenii, partide de pescaturism sau plimbări cu canotca. Pentru aceste activități este bine să se facă rezervări cu patru săptămâni în avans.

 Orice propunere de modificare din partea dumneavoastră este binevenită și va fi tratată ca atare. Pentru fiecare grup în parte vom prezenta o ofertă personalizată.